fotobutikk

Ukens fototips #3

UKENS FOTOTIPS

Småtasser i fokus. Noen kjappe tips til barnefoto.

Det er sommer og ferietid. Vi gjør kameraene klar for å knipse årets camping turer og sydenferier. Hva tar vi aller mest bilder av? Svaret for mange er helt sikkert: barna!
Fotograf Kenneth Gjertsen er ekspert på barnefoto og deler her noen kjappe tips til vellykkete feriebilder av gullene.

Å ta bilder av skjønne småtasser kan ofte være en utfordring. De sitter sjelden i ro, og har en tendens til å se på alt annet enn kameraet. Når man omsider får dem på gli, får vi knipset tilgjorte ansikter fordi vi voksne sier "smiiiiiil". Kjenner du deg igjen?


Tips 1: Avledning! La barnet få holde i noe, eller en oppgave som tar oppmerksomheten vekk fra kameraet. Jeg har her gitt han en blåseblomst, som gjør at han har lyst til å vise meg noe, fremfor at han må posere. Barn elsker å vise hva de kan og hva som skjer. Bruk det til din fordel.
Blåseblomst som avledning

Kakebilde

Design egen kakepynt med bilder og tekst

Dørskilt

Lages på aluminium eller pleksiglass

Personlige smågaver

Lag en gave til noen du er glad i

Instax kamera

Utforsk Instax kamera og tilbehør 

Gravering

Lasergravering på Brusletto 

Håndklær med navn

Vi broderer teksten for deg

Hval melkesjokolade

Design enkelt sjokoladeeske og kopp

Interiørprodukter

Se våre flotte gaver til hjemmet

Personlige gavelapper

Design egne gavelapper

Fremkalle bilder

Fremkall småbilder, passfoto og retro print

Fotobok

Design egne fotobøker

Fotohefter

Design egne fine fotohefter

Bilderammer

Fremhev bildene fine med lekre rammer

Kort og invitasjoner

Stort utvalg av maler i ulike formater

Få 25% rabatt på en fullprisvare! Meld deg på nyhetsbrev og få rabattkoden

Fra tidlig på 2000 tallet så har Nfoto printet fotoprodukter til det norske folk. Vi startet i Bergen men nå holder vi til i Breim i Nordfjord. Breim har en lang historie når det kommer til fotoproduksjon. De fleste fotonettbutikkene som eksiterer i Norge i dag har produksjon i utlandet.  Nfoto en av de få fotoleverandørene med egen produksjon i Norge. Noe vi er veldig stolte av. 

Ved hjelp av dyktige og erfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon. Vi er en liten dedikert gjeng som jobber på Nfoto. Ved å handle hos oss støtter du opp om norske arbeidsplasser.

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker Ukeplan og Dinmerkelapp

Vi leverer også profileringsprodukter  og arbeidsklør for bedrifter via vår nettbutikk www.repix.no

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.

30 % rabatt

Lue med refleksnavn til kun 139

Følg oss her!